WWW.KISSESTARSAI.HU
Ma 2021. április 12. (Hétfő) - Gyula napja van.
Érdeklődjön most!
Hívjon minket az alábbi számok valamelyikén:
  • 06-52/371-455
  • 06-20/958-2436
  • 06-20/440-9925
  • 06-20/564-0604

Vagy írjon nekünk a -ra!

Főoldal

Üdvözöljük oldalunkon!

Vállalkozásunk 1993-ban kezdte meg működését, majd a 1997-ben KFT-vé nőtte ki magát. Már a kezdetektől szakmai tapasztalattal és a temetkezési szokásokban jártasan indítottuk a vállalatunkat. A KFT-t megelőző munkahelyen szerzett tapasztalatokkal tudtuk indítani a koporsó gyártást. Az elmúlt majdnem két évtized alatt olyan eszközparkkal és munkaerővel sikerült a termelést elvégeznünk, ami az egyre változó igényeket is sikeresen teljesíti. Terméklistánkat mindig próbáljuk az igényeknek megfelelően alakítani, mind forma és alak tekintetében.

Kellemes böngészést kívánunk :) !

Négyszög koporsók

A koporsók több színben és díszítéssel választhatók, négyszög formában, valamint normál méret helyett kissebb illetve extra méretű koporsók is rendelésére is van lehetőség.

Hatszög koporsók

A koporsók több színben és díszítéssel választhatók, hatszög formában, valamint normál méret helyett kissebb illetve extra méretű koporsók is rendelésére is van lehetőség.

Urna koporsók

Az koporsók és az urna koporsók fehér és aranyozott fehér béléssel készülnek, fogantyúi különböző színben és formában kérhetőek.

Fejfa, kereszt

A termékeket mindig próbáljuk a megrendelő igényeinek figyelembe vételével alakítani. Termékskálánkat egy-egy újabb változattal próbáljuk még sokrétűbbé tenni.